Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

Voordelen van Safe Lease

Ontdek het hier

Waarom private lease

Zonder zorgen de baan op met een splinternieuwe wagen. Bespaar uzelf de omslachtige administratie bij de aankoop van een wagen. En vermijd ook het hele gedoe bij de verkoop van uw wagen. U hoeft zich evenmin zorgen te maken over de restwaarde van uw wagen.

Voor een vast bedrag per maand leaset u als particulier een auto. Wat is standaard inbegrepen in dat bedrag?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24u/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden (vervanging bij slijtage)
 • Burgerlijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting

Safe Lease berekent uw maandelijkse bedrag in de huurofferte op basis van:

 • het gekozen model en de opties/accessoires;
 • de looptijd van uw overeenkomst; Minimum 24 maanden, maximum 50 maanden.
 • het aantal kilometers dat u wilt rijden;
 • de leeftijd van de gebruikelijke bestuurder.

Altijd een nieuwe auto

Met Safe Lease rijdt u steeds met een nieuwe auto. Zo geniet u de meest moderne opties die optimaal comfort en extra veiligheid bieden. Daarnaast hebt u geen bekommernissen over lage-emissiezones want de wagens voldoen altijd aan de milieunormen.

All-in formule

Gemoedsrust door de all-in formule, geen onverwachte kosten. Huurprijs inclusief onderhoud, taksen, zomerbanden, bijstand, alle herstellingen en verzekeringen. U betaalt enkel nog de brandstof en verkeersboetes.

Volledig verzekerd

Met Safe Lease bent u volledig en uitgebreid verzekerd bij Baloise. Standaard hebt u de verzekeringen Omnium, Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid & Rechtsbijstand. Zoekt u nog extra bescherming? Dat is precies waarmee uw makelaar u kan helpen. Kijk samen met hem naar de mogelijkheden.

Geen investering

Geen aankoopinvestering, geen zorgen over de restwaarde van uw voertuig, geen zorgen over de autoverkoop. Met Safe Lease vermijdt u het hele gedoe bij de aankoop en verkoop van uw wagen. U betaalt enkel voor het gebruik van uw voertuig, uw makelaar regelt de rest.

Leasing op maat

U hebt een vrije keuze van model, opties, kleuren, looptijd,… Uw auto niet gevonden op de website of wenst u graag andere opties? Dat kan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze topdeals want Safe Lease is namelijk niet merk gebonden. Bent u dus op zoek naar een ander merk of model, neem dan contact op met een Safe Lease-expert.

Uw makelaar

Safe Lease werkt met een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars. Uw makelaar vormt de ideale positie om samen met u een wagen te kiezen. Niet alleen omdat uw verzekering ook meteen via hem verloopt maar ook omdat hij steeds uw contactpersoon is bij problemen en vragen. Zo hoeft u niet meer urenlang te wachten aan de helpdesk van de garage.

Nog niet overtuigd? Heeft u nog vragen?

Neem hier contact op

Nieuwsgierig naar uw ideale auto? Bekijk hier alvast onze topdeals.

Testimonials

Lefevre Julie, Safe Lease-klant

Private Lease waarbij alle kosten inbegrepen zijn tegen een betaalbare maandelijkse kost, sprak mij al enorm aan. Maar toen ik hoorde dat dat via mijn makelaar kon, twijfelde ik geen moment meer. Ik ontving mijn wagen 2 weken vóór de geplande datum. Een fantastische service en ik raad Safe Lease dan ook aan.

Lefevre Julie, Safe Lease-klant