Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

Rijden in een SsangYong met de SsangYong private leasing van Safe Lease

Zou u graag in een nieuwe SsangYong rijden? Uw nieuwe wagen was nog nooit zo dichtbij. Heeft u de nieuwe SsangYong XLV of een ander model op het oog? U kan zelf volledig uw eigen auto kiezen met de SsangYong private leasing van Safe Lease. Wij zorgen ervoor dat u kan rijden in de allernieuwste SsangYong-modellen. U kan een model leasen van dit zuid-koreaanse merk voor een vast maandbedrag en zónder een grote financiële investering. Met onze SsangYong private leasing nemen wij al uw zorgen weg want Safe Lease regelt alles perfect voor u. Speciaal voor u creëerden wij all-in formules om u te ontzorgen.

Vertel me meer over SsangYong private lease

Op zoek naar een totaaloplossing zodat u zich geen zorgen moet maken over uw auto? En wil u ook graag rijden in een van de nieuwere modellen van SsangYong? Dan is SsangYong leasing voor particulieren voor u de ideale oplossing. Wij bieden u bij Safe Lease de keuze uit diverse SsangYong-modellen zodat ook voor u SsangYong privé lease mogelijk wordt. Voor een vast maandbedrag kan u bijvoorbeeld een SsangYong NEW REXTON of een SsangYong NEW TIVOLI leasen. Wij ondersteunen u graag om uw SsangYong private leasing te realiseren. 

De voordelen van SsangYong leasing voor particulieren op een rijtje

Safe Lease neemt al u zorgen over uw auto weg maar dit is niet de enige reden waarom dit zo interessant is. We zetten de belangrijkste punten voor u op een rijtje:

  • Een vaste maandelijkse uitgaven aan autokosten
  • Geen investering nodig voor het rijden in uw nieuwe SsangYong
  • Europese pechverhelping, 24u/7
  • Geen zorgen over de onverwachte reparatiekosten van uw wagen

Wilt u graag meer weten over SsangYong leasing voor particulieren en of het interessant kan zijn voor u? Bij Safe Lease zorgen we ervoor dat u over de juiste informatie beschikt omtrent private leasing. Contacteer ons en wij beantwoorden uw vragen met plezier! 

De reden waarom particulieren kiezen voor SsangYong leasing bij Safe Lease

Bent u overtuigd over de voordelen van SsangYong private leasing via Safe Lease?

  • U rijdt in het nieuwste SsangYong-model
  • Voor de leasing van uw wagen betaalt u maandelijks een vast bedrag
  • Met de SsangYong private lease bent u ook Omnium verzekerd en valt burgerlijke aansprakelijkheid mee onder deze verzekering
  • Geen onverwachte kosten dankzij de all-in formule 
  • U rijdt in een nieuwe SsangYong zonder een grote investering te doen
  • Geen zorgen over de herstellingen van u wagen

U kiest toch ook voor de SsangYong leasing voor particulieren?

Wilt u genieten van de SsangYong private lease? Safe Lease zorgt dat alles in de puntjes geregeld is voor u. Regel uw nieuwe SsangYong via ons, tegen een vast maandelijks bedrag. Al uw zorgen over u wagen zullen verdwijnen. Bovendien bieden wij een uitstekende voorwaarden die we vooraf duidelijk aan u toelichten. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen. Het Safe Lease team helpt u graag verder en geniet van de voordelen van een lease-SsangYong.