Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

MINI private leasing: rijden in een MINI was nog nooit zo eenvoudig

Zonder zorgen genieten van een autorit in een gloednieuwe MINI? Een nieuwe MINI Cooper of MINI Cooper SE S, welke verkiest u? Met de MINI private leasing van Safe Lease is het mogelijk om te rijden in de allernieuwste MINI-modellen. Voor een vast maandelijks bedrag bestuurt u een model van dit Engelse merk zónder dat u zelf een grote financiële investering moet doen. Bij MINI private leasing zorgen wij voor u en uw auto. Safe Lease is bekend voor al haar all-in formules waarmee we u als particulier volledig ontzorgen.

Ga voor het ultieme rijplezier met MINI private lease

Heeft u een van de nieuwste modellen van MINI gespot en houdt u niet van al die administratie van uw wagen? Een interessante optie voor u is dan MINI leasing voor particulieren. Safe Lease biedt een groot aanbod van diverse MINI-modellen zodat ook u gebruik kan maken van de MINI private leasing. Tegen een vast maandbedrag leaset u bijvoorbeeld een MINI Cooper, een MINI Cooper SE S of een MINI Hatch. Bovendien kan u uw wagen volledig zelf samenstellen. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw MINI private leasing.

Kiezen voor MINI leasing particulier bij Safe Lease is een win-win

Ziet u het helemaal zitten en gaat u voor MINI private lease bij Safe Lease? Dan komen deze voordelen uw richting uit:

  • U rijdt altijd in een nieuw MINI-model
  • U leaset uw favoriete MINI voor een vast bedrag per maand
  • Zonder administratie zorgen op de baan
  • MINI private lease heeft een all-in formule waarbij u geen onverwachte kosten bij schade of een kapot onderdeel moet betalen
  • Geen financiële investering nodig alvorens u in een nieuwe MINI kan rijden

De voordelen van MINI leasing voor particulieren

De voordelen van MINI leasing voor particulieren zijn niet verwaarloosbaar. Omwille van deze redenen is het interessant om te kiezen voor de private leasing van Safe Lease:

  • U weet perfect wat u maandelijks betaalt voor uw nieuwe MINI
  • Geen grote investeringen nodig om te rijden in uw droomwagen
  • Onverwachte reparatiekosten vallen onder uw verzekering
  • Geen zorgen over herstellingen

Benieuwd of de leasing van een MINI interessant is voor u? Alle informatie omtrent leasing voor particulieren vindt u bij uw makelaar. Neem contact voor alle details en mogelijkheden.

MINI leasing voor particulieren

Uw MINI leasing is bij Safe Lease in goede handen. Een nieuwe MINI wagen regelt u via ons tegen een maandelijks bedrag. Met uitstekende voorwaarden die we vooraf van A tot Z toelichten leaset u een auto. Heeft u nog enkele vragen? Bij Safe Lease helpen we u graag in de zoektocht naar een lease-MINI. Contacteer ons!