Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

KIA private leasing: rijden in een KIA was nog nooit zo eenvoudig

Zonder zorgen genieten van een autorit in een gloednieuwe KIA? Een nieuwe KIA Rio of KIA Ceed, welke verkiest u? Met de KIA private leasing van Safe Lease is het mogelijk om te rijden in de allernieuwste KIA-modellen. Voor een vast bedrag per maand bestuurt u een model van dit Zuid-Koreaanse merk zónder dat u zelf een grote financiële investering moet doen. Safe Lease is bekend voor al haar all-in formules waarmee we u als particulier volledig ontzorgen.

Ga voor het ultieme rijplezier met KIA private lease

Heeft u een van de nieuwste modellen van KIA gespot en houdt u niet van al die administratie van uw wagen? Een interessante optie voor u is dan KIA leasing voor particulieren. Safe Lease biedt een ruim aanbod van diverse KIA-modellen zodat ook u gebruik kan maken van de KIA private leasing. Tegen een vast maandbedrag leaset u bijvoorbeeld een KIA Rio, een KIA Ceed of een KIA Niro. Bovendien kan u uw wagen volledig zelf samenstellen. Wij helpen u graag bij uw KIA private leasing.

Kiezen voor KIA leasing particulier bij Safe Lease is een win-win

Ziet u het helemaal zitten en gaat u voor KIA private lease bij Safe Lease? Dan komen deze voordelen uw richting uit:

  • U rijdt altijd in een nieuw KIA-model
  • U leaset uw favoriete KIA voor een vast bedrag per maand
  • Zonder administratie zorgen op de baan
  • KIA private lease heeft een all-in formule waarbij u geen onverwachte kosten bij schade of een kapot onderdeel moet betalen
  • Geen financiële investering nodig alvorens u in een nieuwe KIA kan rijden

De voordelen van KIA leasing voor particulieren

De voordelen van KIA leasing voor particulieren ontzorgen u helemaal. Enkele redenen waarom het interessant is om te kiezen voor de private leasing van Safe Lease:

  • U weet perfect wat u maandelijks betaalt voor uw nieuwe KIA
  • Geen grote investeringen nodig om te rijden in uw droomwagen
  • Onverwachte reparatiekosten vallen onder uw verzekering
  • Geen zorgen over herstellingen

Benieuwd of de leasing van een KIA interessant is voor u? Alle informatie omtrent leasing voor particulieren vindt u bij uw makelaar. Neem contact met ons op voor alle details en mogelijkheden.

KIA leasing voor particulieren

Uw KIA leasing is bij Safe Lease in goede handen. Een nieuwe KIA wagen regelt u via ons tegen een maandelijks bedrag. Met uitstekende voorwaarden die we vooraf van A tot Z toelichten leaset u een auto. Heeft u nog enkele vragen? Bij Safe Lease helpen we u graag in de zoektocht naar een lease-KIA. Contacteer ons!