Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Citroën C4 - Foto 1
Citroën C4 - Foto 2
Citroën C4 - Foto 3
citroen C4 CACTUS 1.2 PURETECH 110 S&S BUSINESS GPS
€ 422.79 prijs/maand (incl. BTW) Gebaseerd op 48 maanden en 10000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Contacteer De Sombe Verzekeringen
Citroën C4
Citroën C4
Citroën C4
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 4,7
CO2 106
kW 81

Private Lease Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 cactus is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logisch, want deze crossover van het Franse merk kunnen we het best beschrijven als overzichtelijk & comfortabel. Heb jij altijd al gedroomd van een gloednieuwe Citroën C4 Cactus? Safe Lease maakt private lease van een Citroën C4 mogelijk en dat tegen een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een Citroën C4 Cactus. Een Citroën C4 als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Citroën C4 private lease? 

Wanneer je een Citroën C3 Cactus als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Citroën C4 verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Citroën C4 zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Citroën C4 op maat samenstellen

Deze Citroën C4 private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen private leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Citroën C3, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en lease binnenkort privé een Citroën C4.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Stationsstraat 23, 9250 Waasmunster
052/46 01 46

Contacteer De Sombe Verzekeringen

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.