Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

De ‘private lease’-oplossing via uw makelaar

Gemoedsrust door de all-informule met altijd een splinternieuwe auto. Lease particulier met Safe Lease.

Auto's in de kijker
Onze merken

Waarom kiezen voor Safe Lease

  • Altijd een nieuwe auto
  • All-in formule
  • Omnium verzekerd
  • Geen aankoop-investering
  • Leasing op uw maat
  • Service van uw makelaar
Ontdek hier alle voordelen van private lease
Voordelen van private lease: Altijd een nieuwe auto
De Private Lease oplossing Hoe werkt het?
01

Kies een auto

Safe Lease werkt alleen met splinternieuwe wagens.
Bekijk via deze website alvast onze topdeals en neem contact op met een Safe Lease-expert voor auto’s en modellen naar uw keuze.

02

Neem contact op met een Safe Lease-expert!

Safe Lease werkt met een uniek netwerk van makelaars.
De makelaar is uw ideale partner om een private lease bij te nemen en zal steeds uw contactpersoon zijn bij vragen over privé leasing.

03

Full service

Stel uw ideale wagen samen en vraag vrijblijvend offertes aan.
Uw makelaar zal u bijstaan gedurende heel het proces: van bestelling van de leaseauto tot het einde van uw contract.

Nog niet overtuigd?

Lees hier meer over private lease

Geen twijfels meer over particulier leasen: Neem nu contact op

Lefevre Julie, Safe Lease-klant

Private Lease waarbij alle kosten inbegrepen zijn tegen een betaalbare maandelijkse kost, sprak mij al enorm aan. Maar toen ik hoorde dat dat via mijn makelaar kon, twijfelde ik geen moment meer. Ik ontving mijn wagen 2 weken vóór de geplande datum. Een fantastische service en ik raad Safe Lease dan ook aan.

Lefevre Julie, Safe Lease-klant

Wat is private lease?

Auto leasen en zorgeloos in het bezit zijn van een splinternieuwe wagen die altijd ter beschikking is? Private lease in België is een nieuw fenomeen. Leasing van bedrijfswagens is ondertussen goed ingeburgerd, maar ook u als particulier kunt eenvoudig een auto leasen. Een auto leasen als particulier heeft meer voordelen dan u misschien denkt. Bij Safe lease beschikt u niet alleen over een gloednieuwe wagen, maar geniet u ook van een omniumverzekering, rechtsbijstand, Europese pechverhelping, burgerlijke aansprakelijkheid en is de BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting reeds inbegrepen. Kortom: een leasing van een auto als particulier brengt heel wat voordelen met zich mee. We zetten deze voordelen graag even op een rijtje.

Voordelen particulier auto leasen

Een auto kopen was lang een vast gegeven, maar de automarkt is in volle verandering. Zo wint privé leasen aan populariteit, door de handige all-informule. Het enige verschil? U wordt geen eigenaar van de wagen, maar betaalt enkel voor het gebruik ervan. Een wagen kopen kan hoge kosten met zich meebrengen, bijvoorbeeld: het aanschaffen van winterbanden. Wanneer u als particulier een leasing auto neemt, valt deze zorg weg. U betaalt namelijk een maandelijkse fee voor het onderhoud, reparaties en schadeherstel van je leasewagen. Privé leasen zorgt er dus voor dat u niet voor onverwachte (dure) verrassingen komt te staan. Bij Safe Lease geniet u trouwens ook van een uitgebreide verzekering van Baloise en neemt u een leasing auto particulier tegen het scherpste verzekeringstarief. Bekijk onze voordelen en voorwaarden en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij een leasing voor particulieren.

Aanbod leasing auto particulier

Benieuwd naar onze modellen? Safe Lease biedt een uitgebreide waaier aan verschillende merken en modellen. Op onze website vindt u alvast leasewagens van Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota en volkswagen. Vindt u het merk of model van de wagen die u wenst te leasen niet tussen ons overzicht? Neem dan zeker contact op met uw makelaar, zo kan hij u verder helpen om een voorstel uit te werken voor het desbetreffende merk of model. Als particulier een auto leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest!