Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Volkswagen Polo - Foto 1
Volkswagen Polo - Foto 2
Volkswagen Polo - Foto 3
Volkswagen Polo - Foto 4
volkswagen POLO 1.0 59KW UNITED
€ 372 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Contacteer Assuritie
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 4,6
CO2 106
kW 59

Private Lease Volkswagen Polo

Volkswagen Polo’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logisch, want deze wagens van het Duitse merk kunnen we het best beschrijven als een compacte middenklassenauto. Heb jij altijd al gedroomd een splinternieuwe Volkswagen? Safe Lease maakt private lease van een Volkswagen Polo mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort in een nieuwe Volkswagen Polo. Een Volkswagen Polo als particulier leasen heeft vele voordelen. De voordelen zetten we graag nog even voor je op een rijtje.

Waarom kiezen voor Volkswagen Polo private lease? 

Wanneer je een Volkswagen Polo als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Volkswagen Polo verzekeren? Ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zonder zorgen de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Volkswagen Polo zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting. Safe Lease helpt je graag bij je private leasing.

Jouw Volkswagen Polo op maat samenstellen

Deze Volkswagen Polo private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Volkswagen Polo, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Je nieuwe wagen staat al bijna voor de deur. Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en lease binnenkort privé een Volkswagen Polo.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Genkersteenweg 304, 3500 Hasselt
011/22 77 18

Contacteer Assuritie

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.