Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Peugeot 308 - Foto 1
Peugeot 308 - Foto 2
Peugeot 308 - Foto 3
Peugeot 308 - Foto 4
Peugeot 308 - Foto 5
Peugeot 308 - Foto 6
peugeot 308 1.2 PURETECH 81KW S/S ACTIVE
€ 448 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Contacteer Assuritie
Peugeot 308
Peugeot 308
Peugeot 308
Peugeot 308
Peugeot 308
Peugeot 308
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 4,4
CO2 124
kW 81

Private Lease Peugeot 308 PureTech Access

De modellen Peugeot 308 PureTech Access zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logisch, want deze wagens van het Franse merk kunnen we het best beschrijven als puur, technologisch en efficiënt voor weergaloze sensaties. Heb jij altijd al gedroomd van rijden in een gloednieuwe Peugeot? Safe Lease maakt private lease van een Peugeot 308 PureTech Access mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een Peugeot 308 PureTech Access. Een Peugeot als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Peugeot 308 private lease? 

Wanneer je een Peugeot 308 als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Peugeot 308 PureTech Access verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Peugeot 308 PureTech Access zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting. Bij Safe Lease wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Jouw Peugeot 308 PureTech Access op maat samenstellen

Deze Peugeot 308 private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Je kan je wagen volledig naar je wensen aanpassen met onze privé leasing. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Peugeot 308 PureTech Access, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Peugeot 308 PureTech Access.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Genkersteenweg 304, 3500 Hasselt
011/22 77 18

Contacteer Assuritie

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.