Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Mini Cooper Countryman Hybrid - Foto 1
Mini Cooper Countryman Hybrid - Foto 2
Mini Cooper Countryman Hybrid - Foto 3
Mini Cooper Countryman Hybrid - Foto 4
mini COUNTRYMAN 1.5 COOPER S E 4WD
€ 721 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Contacteer Assuritie
Mini Cooper Countryman Hybrid
Mini Cooper Countryman Hybrid
Mini Cooper Countryman Hybrid
Mini Cooper Countryman Hybrid
Koppeling Automaat
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 1,9
CO2 40
kW 140

Private Lease Mini Countryman 

Een Mini Countryman is niet enkel groot, voor een Mini, maar ook erg praktisch. Heb jij altijd al gedroomd van gloednieuwe Mini? Safe Lease maakt private lease van een Mini Countryman mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met Mini Countryman. Een Mini Countryman als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Mini Countryman private lease? 

Wanneer je een Mini Countryman als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Mini Countryman verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je leasecontract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Mini Countryman zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Mini Countryman op maat samenstellen

Deze Mini Countryman private lease wordt gekenmerkt door: een automatische koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Mini Countryman, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Mini Countryman

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Genkersteenweg 304, 3500 Hasselt
011/22 77 18

Contacteer Assuritie

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.