Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Fiat 500X Lounge - Foto 1
Fiat 500X Lounge - Foto 2
Fiat 500X Lounge - Foto 3
Fiat 500X Lounge - Foto 4
Fiat 500X Lounge - Foto 5
fiat 500X 1.3 MJET LOUNGE
€ 445 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Contacteer Assuritie
Fiat 500X Lounge
Fiat 500X Lounge
Fiat 500X Lounge
Fiat 500X Lounge
Fiat 500X Lounge
Koppeling Manueel
Brandstof Diesel
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 4
CO2 126
kW 70

Private Lease Fiat 500X

De Fiat 500X is een kleine SUV met stijlvolle looks. Heb jij altijd al gedroomd van gloednieuwe Fiat? Safe Lease maakt private lease van een Fiat 500X mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met Fiat 500X. Een Fiat 500X als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Fiat 500X private lease? 

Wanneer je een Fiat 500X als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Fiat 500X verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Fiat 500X zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Fiat 500X op maat samenstellen

Deze hybride Fiat 500X private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op diesel. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Fiat 500X, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Fiat 500X.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Genkersteenweg 304, 3500 Hasselt
011/22 77 18

Contacteer Assuritie

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.