Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

De ‘private lease’-oplossing via uw makelaar

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen.

 • Zo werkt private lease: Kies een auto
  01

  Kies een auto

  Safe Lease werkt alleen met splinternieuwe wagens. Bekijk via deze website alvast onze topdeals. Uw auto niet gevonden in onderstaande lijst of wenst u graag andere opties? Dat kan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze topdeals want Safe Lease is namelijk niet merkgebonden.

  Bent u dus op zoek naar een ander merk of model, neem dan contact op met een Safe Lease-expert. Via hem kunt u vrijblijvend offertes aanvragen en kunt u leasen volledig op uw maat!

  Bekijk alle auto’s

  Of bekijk hier de voordelen van Private Lease

 • Zo werkt private lease: Contacteer een Safe Lease Expert
  02

  Contacteer een Safe Lease Expert

  Safe Lease werkt met een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars. De makelaar is uw ideale partner om een private lease bij te nemen. Niet alleen heeft hij alle kennis en expertise over de verzekeringsproducten, hij is ook steeds uw contactpersoon nummer één!

  Nog niet overtuigd? Ga langs bij een makelaar in uw buurt en bekijk samen alle mogelijkheden!

  Contacteer uw Safelease expert

 • Zo werkt private lease: Vraag vrijblijvend offertes aan
  03

  Full service

  Samen met uw makelaar stelt u uw ideale wagen samen en vraagt u vrijblijvend offertes aan. Zet u uiteindelijk uw handtekening onder een overeenkomst? Dan zal uw makelaar u bijstaan gedurende heel het proces: van bestelling tot het einde van uw contract.

  Vraag vrijblijvend offertes aan

Testimonials

Lefevre Julie, Safe Lease-klant

Private Lease waarbij alle kosten inbegrepen zijn tegen een betaalbare maandelijkse kost, sprak mij al enorm aan. Maar toen ik hoorde dat dat via mijn makelaar kon, twijfelde ik geen moment meer. Ik ontving mijn wagen 2 weken vóór de geplande datum. Een fantastische service en ik raad Safe Lease dan ook aan.

Lefevre Julie, Safe Lease-klant