Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

Zorgeloos rijden? Een auto leasen is dé oplossing!

Denk je al een tijdje na over het aankopen van een nieuwe auto? Bezorgt het maken van de keuze, de aankoop zelf en de administratieve opvolging jou stress?

Wist je dat je niet noodzakelijk een auto hoeft te kopen? Als particulier kun je namelijk ook een auto leasen.

Een auto leasen biedt je tal van voordelen. Voor een vast maandelijks bedrag rijd je niet alleen rond in een splinternieuwe auto, maar ben je ook vrij van alle administratieve rompslomp. Het gebruik van de auto, zomerbanden, BTW en verkeersbelastingen, onderhoud en herstellingen, bijstand en alle verzekeringen zijn namelijk inbegrepen in het totaalbedrag. Je bent enkel nog verantwoordelijk voor de brandstof- en parkeerkosten.

Als particulier een auto leasen, een slimme keuze!

Vind je het raar dat je voor de aankoop van een auto naar een makelaar stapt? Wel, dat is het helemaal niet. Want via jouw makelaar ga je voor het totaalpakket.

Wil je een auto leasen via Safe Lease van Baloise? Dan word je geholpen door een van onze Safe Lease-experts. We werken met een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars. Nog niet helemaal zeker van het type auto waarin je wilt rondrijden? Jouw expert helpt je bij jouw keuze. De duur van het contract en het aantal kilometers bepaal je helemaal zelf. Je kunt je contract ook steeds aanpassen, herrekenen of stopzetten.

Jouw Safe Lease-expert zorgt bovendien ook voor een gepaste verzekering en hij is steeds jouw contactpersoon bij problemen of vragen.

Altijd een nieuwe auto

Met Safe Lease rijd je steeds in een nieuwe auto naar keuze. Zo geniet jij steeds de meest moderne opties die optimaal comfort en extra veiligheid bieden. Daarnaast heb je ook geen bekommernissen over milieunormen of lage-emissiezones.

Auto naar keuze

Je leaset altijd een nieuwe auto. Dat wil zeggen dat je steeds de meest moderne opties, maximaal comfort en de beste veiligheidsopties geniet. Milieunormen en lage-emissiezones? Daar moet jij je geen zorgen over maken!

Wij zijn niet merkgebonden. Je kunt dus vrijblijvend offertes opvragen voor elk type auto. Je bepaalt met Safe Lease trouwens helemaal zelf waar je auto geleverd wordt en jouw vertrouwde garage kan ook nog steeds instaan voor het jaarlijkse onderhoud van jouw geleasede wagen.

Geen zorgen

Lease je als particulier een auto, dan ben je bij Baloise uitgebreid verzekerd. Een omniumverzekering, Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid en rechtsbijstand zijn standaard inbegrepen in jouw maandelijkse leasekost. Nog extra bescherming? Je makelaar helpt je graag verder.

Je betaalt bij Safe Lease geen instapkost. Je maandelijks bedrag ligt vast en zal gedurende de vastgestelde periode ook niet veranderen. Bovendien heb je geen aankoopinvestering, moet je je niet druk maken over de restwaarde of de eventuele verkoop van je auto. Alle zorgen over de aankoop en verkoop van je auto vallen dus weg. Je betaalt voor het gebruik van de lease-auto, je makelaar is er voor jou om de rest te regelen.

Hoe wordt je maandelijks bedrag bepaald?

De totaalprijs hangt af van:

  • het gekozen model en de gekozen opties/accessoires
  • de duur van het contract
  • de leeftijd van de gebruikelijke bestuurder
  • het aantal kilometers

Het aantal kilometers dat je mag rijden wanneer je een auto leaset, hangt af van de leasemaatschappij. Bij Safe Lease willen we ons transparant en flexibel opstellen. Als je het voorziene aantal kilometers overschrijdt, passen wij je huurbedrag aan. Maar dankzij het matrixrooster in je overeenkomst kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Die toont je in één oogopslag alle mogelijk combinaties van looptijd en aantal kilometers. Zo ben je zeker van:

  • flexibiliteit: de looptijd van je leasecontract inkorten of meer kilometers afleggen? Dat is perfect mogelijk!
  • transparantie: je weet vandaag hoeveel je morgen zult betalen wanneer de parameters van je overeenkomst wijzigen. En dat dankzij meer dan 500 combinaties van kilometer en looptijd.

Op zoek naar een nieuwe auto en wil je de baan op zonder zorgen?

Dan kun je best een auto leasen! Neem vandaag nog contact op met jouw Safe Lease-expert!

Vraag en antwoord vind je ook terug bij onze Veelgestelde vragen.