Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

Zorgeloos rijden met Safe Lease

Wil je zorgeloos rijden? Kies dan voor Safe lease. Voor een vast bedrag per maand kun je rijden in een nieuwe auto. Het vast maandbedrag omvat al jouw kosten: het gebruik van de wagen, banden, BTW en verkeersbelastingen, onderhoud en herstellingen, bijstand en alle verzekeringen. Als gebruiker betaal je enkel nog de brandstof en je parkeerkosten. Je wordt dus nooit meer geconfronteerd met onverwachte hoge kosten.

Waarom kiezen voor Safe Lease?

Safe Lease – experts

Overweeg je om een auto te leasen? Ga dan zeker langs bij een van onze Safe Lease-experts. Safe Lease werkt met een uniek netwerk van verzekeringsmakelaars. Je makelaar vormt de ideale positie om samen met jou een wagen te kiezen. Niet alleen omdat je verzekering ook meteen via hem verloopt maar ook omdat hij steeds je contactpersoon is bij problemen en vragen. Zo hoef je niet meer urenlang te wachten aan de helpdesk van de garage.

Altijd een nieuwe auto

Met Safe Lease rijd je steeds in een nieuwe auto naar keuze. Zo geniet jij steeds de meest moderne opties die optimaal comfort en extra veiligheid bieden. Daarnaast heb je ook geen bekommernissen over milieunormen of lage-emissiezones.

Wagen en model naar keuze

Als leasemaatschappij zijn wij niet merkgebonden en kun je dus vrijblijvend offertes opvragen voor verschillende modellen. Heb je al een offerte gekregen van de garage? Breng die binnen bij je makelaar en bespreek samen de mogelijkheden.
Wil je nadien graag dat je nieuwe auto geleverd wordt bij je huidige garage? Dat kan! Bij Safe Lease Bepaal je zelf waar je auto geleverd wordt en welke garage instaat voor je jaarlijks onderhoud.

Leasing op maat

Jij bepaalt zelf de duur van je contract en het aantal kilometer. Verandert je situatie na een bepaalde periode? Geen probleem, je contract kan steeds aangepast, herrekend of stopgezet worden gedurende je contract. Vraag hier meer advies over bij een Safe Lease-expert in je buurt. 

Volledig verzekerd

Met Safe Lease ben je volledig en uitgebreid verzekerd bij Baloise Insurance. In het standaardpakket geniet jij een omniumverzekering, burgerrechtelijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Wil je nog extra bescherming? Ook hier kan je makelaar bij helpen.

Steeds een scherpe prijs

Als ‘private lease’-maatschappij kunnen wij ook profiteren van diverse (schaal)voordelen, wat positief is voor je portemonnee. Lees er hier alles over. Anderzijds betaal je bij Safe Lease geen instapkost. Je maandelijks bedrag ligt vast en zal gedurende, je vastgelegde periode, niet veranderen.

Daarnaast heb je geen aankoopinvestering, geen zorgen over de restwaarde van je voertuig, geen zorgen over de autoverkoop. Met Safe Lease vermijd je het hele gedoe bij de aankoop en verkoop van je wagen. Je betaalt enkel voor het gebruik van je voertuig, je makelaar regelt de rest.

Helemaal overtuigd of zit je toch nog met vragen? Geen enkel probleem! Neem contact op met een Safe Lease-expert naar keuze en bespreek wat Safe Lease voor jou kan betekenen.