Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.

De groene kaart wordt wit

Vanaf 1 juli 2020 zal de internationale motorrijtuigenverzekeringskaart, of beter bekend als ‘de groene kaart’, er anders uitzien.

Haal je je wagen terug van stal? Tips voor een vlot vertrek

Haal je je wagen terug van stal? Tips voor een vlot vertrek

Safe Lease-expert aan het woord: ‘Gemoedsrust is hét argument voor Safe Lease’

Iets meer dan een jaar geleden lanceerde Baloise (in samenwerking met Axus) Safe Lease, een ‘private lease’-oplossing die makelaars aan hun particuliere klanten kunnen aanbieden.

Waarop letten bij keuze auto?

Je bent op zoek naar een nieuwe wagen? Bereid je goed voor en bedenk welke criteria voor jou belangrijk zijn om een nieuwe wagen te kiezen.

Lage-emissiezones (LEZ)

Vanaf 2020 worden in verschillende steden de lage-emissiezones (LEZ) aangepast in België.  Waarom worden die zones ingevoerd en waar mag jouw auto in de toekomst wel nog rijden?

5 trends in de autosector

De wereld van de mobiliteit staat voortdurend in verandering. Ontdek hier de 5 grootste trends en veranderingen in de autoindustrie.

Verschil groot en klein onderhoud

Bij Safe Lease zit onderhoud en reparaties inbegrepen in uw maandelijks bedrag. Maar wat houdt een onderhoud in en wat is dan het verschil tussen een groot en klein onderhoud?

Premie autoverzekering

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte autoverzekering of je wilt overstappen tussen verzekeraars, merk je al snel dat de premie die je betaalt erg kan verschillen. Hoe komt dat?

Autoverlichting

Met deze winterse omstandigheden is het geen slecht idee om opnieuw jouw autoverlichting te controleren. In dit blogbericht krijg je nog eens overzicht van alle autoverlichtingen en de symbolen.

Zorgeloos rijden? Een auto leasen is dé oplossing!

Nieuwe auto kopen? Als particulier kun je ook een auto leasen. Ontdek de voordelen van Safe Lease.

Misvattingen rond Safe Lease

Twijfel je of private lease iets voor jou is? Lees hieronder 9 misvattingen die niet opgaan voor Safe Lease.

 

Een nieuwe auto kopen of leasen?

Wat is het verschil tussen een auto leasen en kopen? Welke kosten zijn allemaal gedekt bij Safe Lease en waarom kan Safe Lease goedkoper zijn dan een een nieuwe auto kopen?