Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Volkswagen Passat - Foto 1
Volkswagen Passat - Foto 2
Volkswagen Passat - Foto 3
volkswagen Passat 1.5 TSI Style Business OPF
€ 593 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 5,1
CO2 117
kW 110

Private Lease Volkswagen Passat

Volkswagen Passat’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logisch, want deze wagens van het Duitse merk kunnen we het best beschrijven als een ruime middenklassenauto. Heb jij altijd al gedroomd van rijden in een splinternieuwe Volkswagen? Safe Lease maakt private lease van een Volkswagen Passat mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met Volkswagen Passat. Een Volkswagen Passat als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag voor je even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Volkswagen Passat private lease? 

Wanneer je een Volkswagen Passat als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Volkswagen Passat verzekeren? Geen zorgen, natuurlijk zit dat ook inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zonder zorgen de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Volkswagen Passat zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Volkswagen Passat op maat samenstellen

Deze Volkswagen Passat private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Volkswagen Passat, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en lease binnenkort privé een Volkswagen Passat.

 

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar