Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Skoda Fabia - Foto 1
Skoda Fabia - Foto 2
Skoda Fabia - Foto 3
Skoda Fabia - Foto 4
Skoda Fabia - Foto 5
skoda FABIA 1.0 TSI 70KW ACTIVE
€ 356 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Skoda Fabia
Skoda Fabia
Skoda Fabia
Skoda Fabia
Skoda Fabia
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 5.2
CO2 119
kW 70

Private Lease Skoda Fabia 1.0 Active

Is jouw oog gevallen op de nieuwe Skoda Fabia 1.0 Active? Logisch, we zien ze vaker in ons straatbeeld. Deze wagens van het Tsjechische merk kunnen we het best beschrijven als comfortabel en compact. Droom jij van een gloednieuwe Skoda? Safe Lease maakt private lease van een Skoda Fabia 1.0 Active mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een Skoda Fabia 1.0 Active. Als particulier een Skoda Fabia 1.0 Active leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Skoda Fabia 1.0 Active private lease? 

Wanneer je een Skoda Fabia 1.0 Active als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig heel wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Skoda Fabia 1.0 Active verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zonder zorgen de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Skoda Fabia 1.0 Active zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting. Safe Lease regelt alles omtrent de private leasing helemaal voor jou, geweldig toch?!

Jouw Skoda Fabia 1.0 Active op maat samenstellen

Deze Skoda Fabia 1.0 Active private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Skoda Fabia 1.0 Active, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en lease binnenkort privé een Skoda Fabia 1.0 Active.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar