Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Peugeot 2008 - Foto 1
Peugeot 2008 - Foto 2
Peugeot 2008 - Foto 3
Peugeot 2008 - Foto 4
Peugeot 2008 - Foto 5
Peugeot 2008 - Foto 6
peugeot 2008 1.2 PURETECH 74KW S/S ACTIVE
€ 421 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Peugeot 2008
Peugeot 2008
Peugeot 2008
Peugeot 2008
Peugeot 2008
Peugeot 2008
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 5.4
CO2 122
kW 74

Private Lease Peugeot 2008

De nieuwe Peugeot 2008 is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logisch, want deze wagens van het Franse merk kunnen we het best beschrijven als puur, technologisch en efficiënt voor weergaloze sensaties. Heb jij altijd al gedroomd van een splinternieuwe Peugeot? Safe Lease maakt private lease van een Peugeot 2008 mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast maandelijks bedrag rijd jij binnenkort rond met een nieuwe Peugeot 2008. Bij Safe Lease ben je voor een private leasing in goede handen. Een Peugeot als particulier leasen heeft heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even voor je uiteen.

Waarom kiezen voor Peugeot 2008 private lease? 

Wanneer je een Peugeot 2008 als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig anders. Met Peugeot 2008 private lease heeft u vrijwel nergens omkijken naar, want bij Safe Lease is alles tot in de puntjes geregeld. Voor een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Peugeot 2008 verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zonder zorgen de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Peugeot 2008 zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Peugeot 2008 op maat samenstellen

Deze Peugeot 2008 private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag met jou de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Je kan je wagen volledig naar je wensen aanpassen met onze privé leasing. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Peugeot 2008, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Contacteer één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Peugeot 2008.

 

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar