Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
MINI Electric - Foto 1
MINI Electric - Foto 2
MINI Electric - Foto 3
MINI Electric - Foto 4
MINI Electric - Foto 5
mini e-Mini - 32.6 KWH COOPER SE S
€ 614 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
MINI Electric
MINI Electric
MINI Electric
MINI Electric
MINI Electric
Koppeling Direct
Brandstof Elektrisch
Aantal deuren 3
Gemiddeld verbruik 0,0
CO2 0,0
kW 135

MINI SE private lease

MINI SE Coopers fleuren al jarenlang onze wegen op. Logisch, want dit designicoon van het Duitse merk BMW kunnen we het best beschrijven als compact, opvallend en sportief. Sinds kort is dit model ook 100% elektrisch beschikbaar. Heb jij altijd al gedroomd van een gloednieuwe MINI Cooper SE? Safe Lease maakt private lease van een elektrische MINI mogelijk en dat tegen een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een gloednieuwe MINI Cooper SE. Een MINI Cooper SE private lease heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor MINI SE Cooper private lease? 

Wanneer je een MINI Cooper SE als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Bij een MINI private lease, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw MINI Cooper SE verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je e-MINI private lease zit dus niet alleen het gebruik van de MINI Cooper zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw MINI Cooper SE op maat samenstellen

Deze MINI Cooper SE private lease wagen wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 3 deuren en rijdt op electriciteit. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen private leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Kies voor elektrisch, kies voor MINI SE Cooper!

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en private lease binnenkort een MINI Cooper SE.

 

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar