Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Mini 5 Door - Foto 1
Mini 5 Door - Foto 2
Mini 5 Door - Foto 3
mini 5 DOOR 1.5 ONE
€ 442 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Mini 5 Door
Mini 5 Door
Mini 5 Door
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 5.2
CO2 117
kW 75

Mini private lease

MINI Coopers fleuren al jarenlang onze wegen op. Logisch, want dit designicoon van het Duitse merk BMW kunnen we het best beschrijven als compact, opvallend en sportief. Heb jij altijd al gedroomd van een gloednieuwe MINI Cooper? Safe Lease maakt private lease van een MINI Cooper mogelijk en dat tegen een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een gloednieuwe MINI. Een MINI private lease heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Mini Cooper private lease? 

Wanneer je een MINI Cooper als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Bij een MINI private lease, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw MINI Cooper verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je MINI private lease zit dus niet alleen het gebruik van de MINI Cooper zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Mini Cooper op maat samenstellen

Deze MINI Cooper private lease wagen wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 3 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen private leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze MINI Cooper, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem. 

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en private lease binnenkort een MINI.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar