Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Honda CR-V - Foto 1
Honda CR-V - Foto 2
Honda CR-V - Foto 3
Honda CR-V - Foto 4
Honda CR-V - Foto 5
honda CR-V 1.5 I-VTEC 2WD COMFORT
€ 683 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Honda CR-V
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 6,3
CO2 143
kW 127

Private Lease Honda CR-V

De Honda CR-V is een bijzonder ruime en comfortabele Japanse SUV. Heb jij altijd al gedroomd van een gloednieuwe Honda? Safe Lease maakt private lease van een Honda CR-V mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een Honda CR-V. Een Honda CR-V als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Honda CR-V private lease? 

Wanneer je een Honda CR-V als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Honda CR-V verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Honda CR-V zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Honda CR-V op maat samenstellen

Deze Honda CR-V private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Honda CR-V, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Honda CR-V.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar