Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Alfa Romeo Giulietta - Foto 1
Alfa Romeo Giulietta - Foto 2
Alfa Romeo Giulietta - Foto 3
Alfa Romeo Giulietta - Foto 4
Alfa Romeo Giulietta - Foto 5
Alfa Romeo Giulietta - Foto 6
alfa romeo Giulietta 1.4 T 120HP
€ 455 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulietta
Koppeling Automaat
Brandstof benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 7,2
CO2 157
kW 88
Extra's
 • Parkeerhulpsysteem achteraan
 • Cruise control

Private Lease Alfa Romeo Giulietta

Deze vijfdeurs hatchback van het Italiaanse autohuis Alfa Romeo draait intussen al 10 jaar mee. Heb jij altijd al gedroomd van gloednieuwe Alfa Romeo? Safe Lease maakt private lease van een Alfa Romeo Giulietta mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met Alfa Romeo Giulietta. Een Alfa Romeo Giulietta als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Alfa Romeo Giulia private lease? 

Wanneer je een Alfa Romeo Giulia als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Alfa Romeo Giulietta verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Alfa Romeo Giulietta zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Alfa Romeo Giulietta op maat samenstellen

Deze Alfa Romeo Giulietta private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Parkeerhulpsysteem achteraan en cruise control zijn inbegrepen. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Alfa Romeo Giulietta, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Alfa Romeo Giulietta.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar