Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Citroën C5 Aircross - Foto 1
Citroën C5 Aircross - Foto 2
Citroën C5 Aircross - Foto 3
Citroën C5 Aircross - Foto 4
citroen C5 Aircross 1.2 Puretech 130 Start
€ 480 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Citroën C5 Aircross
Citroën C5 Aircross
Citroën C5 Aircross
Citroën C5 Aircross
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 6,4
CO2 144
kW 96

Private Lease Citroën C5 Aircross

De C5 Aircross  is de comfortabelste Citroën, wat deze SUV ideaal maakt voor gezinnen. Heb jij altijd al gedroomd van een gloednieuwe Citroën C5 Aircross? Safe Lease maakt private lease van een Citroën C5 Aircross mogelijk en dat tegen een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een Citroën C5 Aircross. Een Citroën C5 Aircross als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Citroën C5 Aircross private lease?

Wanneer je een Citroën C5 Aircross als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Citroën C5 Aircross verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Citroën C5 Aircross zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Citroën C5 Aircross op maat samenstellen

Deze Citroën C5 Aircross private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen private leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Citroën C5 Aircross, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en lease binnenkort privé een Citroën C5 Aircross.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar