Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Citroën Berlingo - Foto 1
Citroën Berlingo - Foto 2
Citroën Berlingo - Foto 3
Citroën Berlingo - Foto 4
Citroën Berlingo - Foto 5
citroen Berlingo Multispace 1.5 BLUEHDI 100 S/S START M
€ 406 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Citroën Berlingo
Citroën Berlingo
Citroën Berlingo
Citroën Berlingo
Citroën Berlingo
Koppeling Manueel
Brandstof Diesel
Aantal deuren 4
Gemiddeld verbruik 4,1
CO2 106
kW 75

Private Lease Citroën Berlingo

De Berlingo is uiterst praktisch, heeft een enorm laadruim en handige schuifdeuren. Heb jij altijd al gedroomd van een gloednieuwe Citroën Berlingo? Safe Lease maakt private lease van een Citroën Berlingo mogelijk en dat tegen een scherpe prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met een Citroën Berlingo. Een Citroën Berlingo als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Citroën Berlingo private lease?

Wanneer je een Citroën Berlingo als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Citroën Berlingo verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Citroën Berlingo zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Citroën Berlingo op maat samenstellen

Deze Citroën Berlingo private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 4 deuren en rijdt op diesel. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen private leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Citroën Berlingo, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Vul het contactformulier onderaan in en lease binnenkort privé een Citroën Berlingo.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar