Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Audi A3 - Foto 1
Audi A3 - Foto 2
Audi A3 - Foto 3
Audi A3 - Foto 4
Audi A3 - Foto 5
Audi A3 - Foto 6
audi A3 Sportback 1.0 30 TFSI
€ 466 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 10 000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Audi A3
Audi A3
Audi A3
Audi A3
Audi A3
Audi A3
Koppeling Manueel
Brandstof Benzine
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 4,6
CO2 106
kW 81

Private Lease Audi A3 Sportback

Audi A3’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Logisch, want deze dynamische wagens van het Duitse merk zijn intussen al aan hun vierde generatie toe. Heb jij altijd al gedroomd van gloednieuwe Audi? Safe Lease maakt private lease van een Audi A3 mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met Audi A3. Een Audi A3 als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Audi A3 private lease? 

Wanneer je een Audi A3 als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Audi A3 verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Audi A3 zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Audi A3 op maat samenstellen

Deze Audi A3 private lease wordt gekenmerkt door: een manuele koppeling, 5 deuren en rijdt op benzine. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Audi A3, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Audi A3.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar