Hulp nodig? Hulp nodig? Neem hier contact op.
Safe Lease werkt enkel met nieuwe auto’s Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Hebt u graag andere opties of een ander model? Neem dan contact op met een van onze Safe Lease-experts.
Alfa Romeo Stelvio - Foto 1
Alfa Romeo Stelvio - Foto 2
Alfa Romeo Stelvio - Foto 3
Alfa Romeo Stelvio - Foto 4
Alfa Romeo Stelvio - Foto 5
Alfa Romeo Stelvio - Foto 6
alfa romeo Stelvio 2.2 D Turbo 160 Auto
€ 778 prijs/maand (incl. BTW) Richtprijs gebaseerd op 48 maanden en 20 000 km/jaar

Wat is inbegrepen in de leasing?

 • Een splinternieuwe auto
 • Omnium verzekerd
 • Europese pechverhelping, 24/7
 • Alle herstellingen
 • Zomerbanden
 • Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting
Zoek een makelaar
Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio
Koppeling Automaat
Brandstof Diesel
Aantal deuren 5
Gemiddeld verbruik 5,20
CO2 138
kW 118

Private Lease Alfa Romeo Stelvio

Deze SUV van Alfa Romeo kreeg begin 2020 een update. Hierdoor is de Stelvio aantrekkelijker dan ooit. Heb jij altijd al gedroomd van gloednieuwe Alfa Romeo? Safe Lease maakt private lease van een Alfa Romeo Stelvio mogelijk en dat tegen een betaalbare prijs. Voor een vast bedrag per maand rijd jij binnenkort rond met Alfa Romeo Stelvio. Een Alfa Romeo Stelvio als particulier leasen heeft trouwens heel wat voordelen. We zetten deze voordelen daarom graag even op een rijtje.

Waarom kiezen voor Alfa Romeo Stelvio private lease? 

Wanneer je een Alfa Romeo Stelvio als particulier leaset, voorkom je onaangename verrassingen. De aanschaf van een wagen is doorgaans een dure aangelegenheid, maar ook na de aankoop stopt het niet. Zo dien je jaarlijks ook een bedrag vrij te houden voor het onderhoud van je wagen, belastingen en uiteraard de verzekering ervan. Wanneer je als particulier leaset, verloopt dit gelukkig toch wat anders. Met een vast bedrag per maand worden namelijk al je kosten gedekt en vermijd je financiële stress. Jouw Alfa Romeo Stelvio verzekeren? Geen zorgen, ook dat zit inbegrepen in je lease contract. Dankzij de uitgebreide verzekering van Baloise Insurance rijd je zo zorgeloos de baan op. In je private leasing zit dus niet alleen het gebruik van de Alfa Romeo Stelvio zelf, maar ook Europese pechverhelping, herstellingen, zomerbanden, BA, BTW, inschrijvingstaks en verkeersbelasting.

Jouw Alfa Romeo Stelvio op maat samenstellen

Deze Alfa Romeo Stelvio private lease wordt gekenmerkt door: een automatische versnellingsbak, 5 deuren en rijdt op diesel. Zie je één van deze kenmerken graag anders? Onze makelaars bespreken graag de mogelijkheden (en die zijn eindeloos!). Binnen privé leasing is het namelijk mogelijk om de wagen nog volledig naar wens aan te passen. Tip: Wist je trouwens ook dat ons volledig aanbod, dus ook deze Alfa Romeo Stelvio, voldoen aan de milieunormen? Lage emissiezones vormen dus ook geen probleem.

 

Overtuigd? Neem contact op met één van onze makelaars en lease binnenkort privé een Alfa Romeo Stelvio.

Safe Lease is een ‘private lease’-oplossing via de makelaar, specifiek voor particulieren.

Rijden zonder zorgen. Ook daarbij kan uw makelaar u helpen. Hij gidst u naar de meest complete bescherming en zoekt naar een oplossing op uw maat. Met zijn advies zit u altijd goed. U hoeft alleen maar te rijden, uw makelaar zorgt voor de rest.

Neem contact op met uw makelaar

Volg de stappen en nadien nemen wij met u contact op.

01 Zoek uw makelaar bij jou in de buurt

02 Kies een makelaar

03 Contacteer jouw makelaar